Születésnaposoknak

Születésnapi ajánlatunkban 3 féle csomagajánlatból lehet választani. Minden csomaghoz tartozik az ünneplő társaság részére születésnapi torta. Teljesen zártkörű, zavartalan születésnapi bulit tudunk biztosítani. A szervezőnek semmiről nem kell gondoskodnia, csak írja, meg mit szeretne, és mi odavarázsoljuk. Kérhető dekorálás, saját kedvenc zene. Sőt! Ha van kedvenc hazai híressége és szeretne vele ünnepelni és lézer harcolni […]

Születésnapi ajánlatunkban 3 féle csomagajánlatból lehet választani.

Minden csomaghoz tartozik az ünneplő társaság részére születésnapi torta.

Teljesen zártkörű, zavartalan születésnapi bulit tudunk biztosítani.

A szervezőnek semmiről nem kell gondoskodnia, csak írja, meg mit szeretne, és mi odavarázsoljuk.

Kérhető dekorálás, saját kedvenc zene. Sőt! Ha van kedvenc hazai híressége és szeretne vele ünnepelni és lézer harcolni mi előzetes egyeztetést követően ezt is leszervezzük. (ez természetesen egyedi árat képez és a csomagajánlatoktól függetlenül kerül felszámolásra).

További szolgáltatásaink

Időpont foglalása 8-02 óra között lehetséges szombattól-vasárnapig. Ettől eltérő időpont igénye esetén kérjük, e-mailben írja meg nekünk az info@lasercorner.hu email címre és kollégáink megszervezik a különleges időpontban történő játéklehetőséget. Kísérők, de a játékban részt nem vevők részére a fogadótérben biztosítjuk a játék ideje alatt a kellemes várakozást. Újságok, zenehallgatás, televíziós programok állnak rendelkezésre a várakozás […]

Időpont foglalása 8-02 óra között lehetséges szombattól-vasárnapig. Ettől eltérő időpont igénye esetén kérjük, e-mailben írja meg nekünk az info@lasercorner.hu email címre és kollégáink megszervezik a különleges időpontban történő játéklehetőséget.

Kísérők, de a játékban részt nem vevők részére a fogadótérben biztosítjuk a játék ideje alatt a kellemes várakozást. Újságok, zenehallgatás, televíziós programok állnak rendelkezésre a várakozás ideje alatt.

Vendégeink részére biztosítunk fotózási lehetőséget. Akár csoport, akár egyéni fotókat is elkészítünk kérés szerint. Az elkészült fotókat e-mailben a kívánt címre elküldjük. Ez teljesen díjmentes szolgáltatás!

Ajándékkártya vásárlási lehetőséget is biztosítunk vendégeink részére. Ezek csomagajánlatainkhoz köthetőek és tetszőlegesen választhatóak.

Szeretne lasertag játszani valamelyik hazai hírességgel? Írja meg ki az illető és mi lehetőség szerint gondoskodunk, hogy ő is ott legyen a játék során. Részt vesz a játékban, a szünetekben lehet vele beszélgetni, fotózkodni. Hazai zenekarok, énekesek, énekesnők, humoristák közül választhat. (a szervező iroda itt fenntartja a jogot, hogy csak előzetes egyeztetés után garantálja a művészek fellépését és esetlegesen időpont módosításra is szükség lehet a kért művész foglaltsága miatt).
A celeb program külön egyeztetés és megrendelés után véglegesíthető. Az ár minden esetben egyedi ezért erről kérje előzetes ajánlatunkat.

Cégek, vállalkozások számára

Minden cég életében fontos momentum egy csapatépítő tréning, egy kinevezés megünneplése vagy éppen egy évzáró karácsonyi céges buli lebonyolítása. Mindezekre kínálunk lehetőséget a Laser Cornerben. Válassza az „All In „csomagot és mindössze annyit kell tennie, hogy, időpontot foglal és meghívja a kollégákat. Kérhető dekorálás, saját kedvenc zene. Sőt! Ha van kedvenc hazai híresség és szeretnének […]

Minden cég életében fontos momentum egy csapatépítő tréning, egy kinevezés megünneplése vagy éppen egy évzáró karácsonyi céges buli lebonyolítása.
Mindezekre kínálunk lehetőséget a Laser Cornerben.

Válassza az „All In „csomagot és mindössze annyit kell tennie, hogy, időpontot foglal és meghívja a kollégákat.

Kérhető dekorálás, saját kedvenc zene. Sőt! Ha van kedvenc hazai híresség és szeretnének vele bulizni és lézer harcolni mi előzetes egyeztetést követően ezt is leszervezzük. (ez természetesen egyedi árat képez és a csomagajánlatoktól függetlenül kerül felszámolásra).

Természetesen itt is garantáljuk a zártkörű rendezvényt!

Baráti társaságok részére

A Laser Corner lasertag arénája 6-20 fős baráti társaságok részére tudja biztosítani a lasertag játék semmivel össze nem hasonlítható élményét. 6 féle csomagajánlatunk közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt. Akár egy 1 órás villámjátékról akár egy egészen nagyszabású több órás programról is legyen szó minden társaság talál számára megfelelő csomagot. Minden foglalás zártkörűnek számít, […]

A Laser Corner lasertag arénája 6-20 fős baráti társaságok részére tudja biztosítani a lasertag játék semmivel össze nem hasonlítható élményét. 6 féle csomagajánlatunk közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt.

Akár egy 1 órás villámjátékról akár egy egészen nagyszabású több órás programról is legyen szó minden társaság talál számára megfelelő csomagot.

Minden foglalás zártkörűnek számít, kizárólag azok vesznek részt a játékban, akiket a foglalást végző személy meghívott.

LaserMaxx lasertag