Mi a Laser Corner?

Beszéljünk a Laser Cornerről:

Magyarországon rengeteg lasertag arénát találunk, főleg Budapesten belül. Ezek többféle technológián alapuló lasertag játékot szolgáltatnak. A lasertag mint gyűjtőfogalom azoknak a játékoknak az összefoglaló neve melynek során a több ponton világító mellényből és a hozzá tartozó lézerfegyverből álló felszereléssel, zárt, sötét és mesterséges köddel befújt levegőjű helyen lézerharc játékot játszanak, de ugyanúgy lasertag játéknak számít a másik technológián alapuló technológia is melyben fejen viselhető érzékelőt és infra fegyvert használnak. Mi az előbbi, szerintünk látványosabb és élvezhetőbb technológiát nyújtjuk vendégeinknek.

Lasertag játékot csak és kizárólag lézerrel lehet játszani!

A Budapest XIII. Radnóti Miklós utca 4-6 sz. alatt található Laser Corner a XXI. század játékélményét nyújtja felnőttnek és gyereknek egyaránt! A Laser Corner teljes területe 550m2-en terül el, melyből mintegy 400m2 az Aréna területe.  Partner cégünk, a technológia kifejlesztője a holland Lasermaxx Lasergames B.V., mely csapatunkat és az általunk teremtett arénákat olyannyira elismeri, hogy Budapesten, Pécsen és Szombathelyen belül kizárólagos üzemeltetési jogot adott az általa képviselt Lasermaxx technológiára. Ez a közép-európai régióban egyedülállónak mondható.

Beszéljünk kicsit a Laser Corner lasertag arénájáról:

  • a legújabb EVO-6 fejlesztésű Lasermaxx rendszert használja, mely rendszer áll egy lézerfényt kibocsátó fegyverből és egy mellényből, mely 4 ponton rendelkezik LED- világítással. Ezek a LED –világítások az úgynevezett találati pontok, melyeket a lézerfénnyel eltalálva szerezhetünk a végső győzelemhez szükséges pontokat. Összesen 5 db ilyen találati pont található a felszerelésen, az ötödik a lézerfegyver felületén van elhelyezve. Ezzel kizárjuk az olyan játékstílust mely során egy játékos az általa elfoglalt fedezékből lőve teljes biztonságban érezheti magát.
  • szakítva a lasertag arénák európai hagyományaival nem a standard palánkos, mobilfalas rendszerrel rendeztük be az arénánkat, hanem egy kétszintes budapesti üzlethelységet alakítottunk át és építettünk fel akadályokkal, fedezékekkel, eredeti falak meghagyásával és a pincerendszer teljes körű átalakításával és dekorálásával.
  • A játékhoz nem szükséges külön védőfelszerelés! Utcai ruhában, utcai cipőben játszható. Férfiak és nők egyaránt nagyszerűen tudnak szórakozni, míg a gyereknél a mellények mérete miatt az egyetlen korlátozás, hogy 120 cm testmagassággal kell rendelkezniük.
  • A játék etapok végén – amelyek lehetnek, 12-15-20-30 percesek – a fegyverek automatikusan letöltik a játék során letárolt találati értékeket és azokat egy úgynevezett lőlapon kézbe kapják. Így nyomon követhető a csapat és az egyéni játék is.
  • Az aréna mellett a fogadótér alkalmas rendezvények, céges találkozók, születésnapok, legény- és leánybúcsúk, osztálytalálkozók lebonyolítására. A Laser Corner összes dolgozója szem előtt tartja a vendégek igényeit és azon dolgozik, hogy minden nálunk megforduló kedves vendég jól érezze magát és visszatérő vendégként üdvözölhessük újra és újra és újra és…………..
  • A játékot egyszerre 12 fő játszhatja.
  • Minden játék előtt (nem etaponként, hanem egy csapat részére egy alkalommal) levetítésre kerül egy bemutató kisfilm. Ebben összefoglaljuk a játékszabályzat játékmenetre vonatkozó részét. Bemutatjuk a szabályokat, az arénában található veszélyeket és segítséget nyújtunk általa a felszerelés használatáról. Természetesen a visszatérő játékosok részére ez már rutinnak számít majd,de mindig felüdülést jelent a kisfilm két közismert szereplőjének szereplése.

Végül beszéljünk egy csöppet az általunk használt technológiáról:

Fontos tudni, hogy a lézerfegyver által kibocsátott lézerfény szemre egyáltalán nem káros. A Lasermaxx technológiát folyamatosan tesztelik és fejlesztik elismert külföldi szakemberek, napjainkra az EVO-1 rendszerből elértünk a csúcsra fejlesztett EVO-6 rendszerig. Napjainkban ez a világ legjobb lasertag rendszere. Ütésálló plexi takarja a mellény LED- világítását, törhetetlen lézerfegyver tartozik a rendszerhez. Találat esetén a játékos néhány másodpercre kizárásra kerül a játékból. A találatot hang jelzi, a mellény vibrálása és a LED- világítás átmeneti megszűnése mellett. Néhány másodperc után a játékos folytathatja a játékot. A rendszer hatótávolsága 35m, tehát nincs szükség az ellenfél közelről történő becserkészésére, hanem jó érzékkel akár az aréna távolabbi pontjáról is lelőhető az ellenfél játékosa. A mellények 6 színben változtatható világítással rendelkeznek, így akár 6 csapat is játszhat egymás ellen, de tapasztalatból mondhatjuk, hogy a klasszikus kétcsapatos felállás nyújtja a legjobb játékélményt. A Laser Corner Játékszabályzatában korlátozva vannak a játék feltételei, ezeket nagyon komolyan be kell tartani saját és játékostársaink testi épségének megőrzése miatt. Folyamatos szabályszegés a játékból való kizárást is eredményezheti, a Játékmester az összeférhetetlen játékot produkáló játékost a játékból kizárhatja, mellényét és fegyverét letilthatja. A lézerharc leglátványosabb eleme, hogy a lézerfény az arénába juttatott ködnek és az arénában található uv-világításnak köszönhetően láthatóvá válik.

És legvégül beszéljenek rólunk azok a játékosok, akik már kipróbálták a Laser Corner arénáját:

Írjátok meg nekünk élményeiteket. Írjátok meg, ha valami nem tetszett és azon módosítanunk kell, hiszen a negatív, de építő kritikát szívesen fogadjuk. Írjátok meg e-mailben vagy közvetlenül Facebook oldalunkon. Kérdés vagy kérés esetén is forduljatok hozzánk bizalommal, minden esetben próbálunk maximálisan segíteni és lehetőség szerint az igényeitekhez igazodni.

Köszönjük, hogy bennünket választasz!

May the Laser be with you! ☝️

LaserMaxx button

Így készült

Minden a bontással kezdődött:

 

A bontás után következhetett a kivitelezés:

 

A helikopter is a helyére került:

Foglalok Szabályzat
További csomagokhoz görgessen!

Rólunk mondták

Még sosem játszottam ezelőtt ilyen játékot, de maximálisan meggyőzött. Biztosan törzsvendég leszek a barátaimmal

Fekete Tamás, Biatorbágy

Rólunk mondták

Külföldi barátaimmal vettem részt ebben a szórakoztató játékban. Nagyon jó hely, kellemesen fáradtam el

Szántó Gábor, Budapest

Rólunk mondták

Egyedülálló Budapesten amit ez az aréna kínál. Köszönöm és biztosan visszatérek a barátaimmal.

Tóth Krisztián, Tököl

Rólunk mondták

Hihetetlen élményre számítok az első játék előtt.

Bessenyei István, Budapest
LaserMaxx lasertag